Venedor, Comerç titular del servei:

Carns Eugeni del Mercat de Tres Torres.

Carrer dels Vergós, 2

Parades 19-20-21

08017 Barcelona

www.carneseugenio.com

Telèfon: 93 418 10 80

E-mail: hola@carneseugenio.com

Comprador

L’usuari que es registri, consignant les seves dades personals al formulari de compra, un cop hagi acceptat les condicions generals de compra. Per fer un acte de compra en línia, l’usuari ha de ser major d’edat.

Qualitat

Seleccionem, controlem i supervisem les nostres carns des del seu origen, treballant amb productors especialitzats que compleixen les més estrictes regulacions sanitàries i amb segell de benestar animal, entre altres garanties.

Funcionament general

Per fer les vostres comandes, cal que estigueu registrades, tràmit que només haureu de fer una vegada. Un cop registrats, ja podeu fer la vostra comanda, sol·licitant el que necessiteu.

Podeu escollir que us portem la comanda al vostre domicili, en el cas de la zona propera al Mercat de Tres Torres (Sarrià-Sant Gervasi, la Bonanova, Galvany i Av. Diagonal) o passar-ho a recollir personalment a la mateixa parada durant els horaris d’obertura, dins del Mercat (c/ dels Vergós, 2)

En cas de sol·licitar el servei de repartiment, l’hora de lliurament és aproximada, serà confirmada al moment de tenir la comanda llesta per enviar, ja que pot variar en funció de la disponibilitat del servei.

El temps mínim entre la realització de la comanda i el seu lliurament és de 2 a 4 hores per als repartiments a la zona propera al Mercat, fins a les 14:00h passant al matí següent a les comandes realitzades més enllà del migdia.

Horari de comandes

Les compres es poden fer des de qualsevol ordinador o mòbil amb accés a Internet.

Els productes de la botiga en línia es preparen exactament al mateix taulell de la parada del mercat municipal. Sempre que hi hagi disponibilitat del producte, les comandes rebudes es gestionaran el mateix dia de dilluns a divendres de 08:00h a 14:00h. En cas contrari, la comanda saltarà de dia i el comprador serà advertit.

Si el lliurament és per un altre dia diferent del de la comanda, aquest dia s’indicarà en el mateix procés de comanda.

Servei de Repartiment

Les comandes es lliuraran de dilluns a divendres excepte festius i excepte quan tanqui el Mercat de Tres Torres Barcelona o bé en dies oportunament indicats a Internet. El lliurament serà efectuat a Barcelona ciutat a través de servei propi, amb un import mínim de comanda de 50 euros.

És important que quan navegueu a la pàgina web introduïu el codi postal que es correspon amb l’adreça de lliurament. Els codis inclosos en el repartiment inclouen adreces de Sarrià-Sant Gervasi, Bonanova, Galvany i Av. Diagonal.

El servei de lliurament a domicili és gratuït a Tres Torres, Bonanova i tot Sarrià-Sant Gervasi, Zona Diagonal i Galvany, amb una comanda superior a 50€

En cas de compres amb imports inferiors, cal venir a recollir la comanda al Mercat de Tres Torres de Barcelona en els horaris establerts.

Autoritzacions d’accés al repartidor

És responsabilitat del client procurar l’accés al repartidor, i aquest pot destinar un màxim de cinc minuts a completar els tràmits necessaris per accedir a l’àrea restringida de l’immoble.

El client haurà de ser a l’adreça de lliurament al tram horari que hagi indicat a Carnes Eugenio.

En cas de trobar-se absent en el moment del lliurament, el nostre personal us deixarà una targeta de visita amb el número de telèfon perquè es posi en contacte i assumeixi un nou lliurament amb la despesa que correspongui o el passi a recollir.

La recepció de la comanda implicarà la conformitat amb les condicions generals de la botiga en línia, amb la totalitat del contingut de la comanda, que comporta l’obligació de pagament, així com de l’adreça, la data, l’hora de lliurament i el detall del tiquet de la compra.

Preparació de comandes

En cas de no disponibilitat d’algun producte, seguirem les preferències que el client ens hagi indicat (substituir per un producte similar o no servir). No se substituirà un producte semblant quan l’import sigui superior al del producte sol·licitat.

Devolucions, garantia legal i dret a desistiment

Si el client no queda satisfet amb la compra es compensarà l’import. Per obtenir això, és imprescindible la devolució del producte amb el tiquet de compra al nostre punt de venda al públic al Mercat de Tres Torres de Barcelona.

Com que es tracta d’un producte fresc no s’acceptarà la devolució superada la data de caducitat o de productes sense el precinte original, per raó d’higiene i salut.

Assisteix al client tota garantia legal que sigui de conformitat amb la normativa vigent.

Vigència de preus

Els preus aplicats seran els vigents per a cada producte a la data de la seva incorporació a la comanda i es mantindran durant els 11 dies següents a la data de confecció de la comanda inicial. Transcorregut aquest termini, els preus s’actualitzaran aplicant-se els vigents a la data en què s’accedeixi a modificar la comanda.

En el cas dels productes a pes, el preu final s’adequarà a la quantitat servida.

Alguns dels preus al punt de venda físic poden diferir als de la botiga en línia.

Les «Llistes guardades» no tenen consideració de comandes i els preus reflectits no són vinculants.

Tots els preus inclouen els impostos de vigent aplicació.

Formes de pagament

Efectiu només per a recollida a la botiga física segons el que disposa la Llei 7/2012, de 29 d’octubre

Targetes bancàries de crèdit o dèbit:

Visa, Visa Electron, 4b, 6000 i Master Card.

Confidencialitat i protecció de dades

Carnes Eugenio es compromet a la protecció i confidencialitat de les dades personals dels usuaris de la nostra web, restant aquestes dades allotjades en un servidor segur.

Per accedir i utilitzar el servei de compra en línia és necessari que el client faciliti les dades personals assenyalades com a obligatòries, que hauran de ser exactes i reals. En cas contrari, no es podrà formalitzar el registre i no es podrà accedir i utilitzar el servei de compra en línia.

Les dades seran incorporades a un fitxer titularitat de Carnes Eugenio (amb la finalitat de facilitar la tramitació de la vostra comanda) i utilitzades per a ús intern així com per informar el client de productes i serveis amb la finalitat d’oferir un tractament més personalitzat.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), com a client pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades comunicant per escrit a Carnes Eugenio, Mercat de Tres Torres, Carrer dels Vergós, 2 Parades 19-20-21, 08017 Barcelona

Utilitzem “cookies” per millorar l’experiència de les visites al nostre portal i personalitzar la navegació. Els usuaris poden eliminar les galetes des del navegador.

Legislació aplicable

Per a conflictes en la interpretació i execució derivats de la present compravenda serà aplicable la legislació territorial vigent.

Atenció al client

Per a qualsevol petició d’informació o per resoldre qualsevol dubte, contacteu per e-mail a hola@carneseugenio.com

Hi ha disponibles fulls de reclamacions a disposició del consumidor i usuari. Poden sol·licitar-los al nostre punt de venda al Mercat de Tres Torres
Carrer dels Vergós, 2 Parades 19-20-21, 08017 Barcelona.